Oldalletöltések száma: 10617705
2020. január 18. szombat 19:29,
Piroska napja van.

A UPC előfizetői nemsokára vodafonosok lesznek

upc vodafone hirtv huTöbb telekommunikációs szolgáltató is kínálja termékeit, szolgáltatásait a Velencei-tó térségében, közülük  valószínűleg a UPC a legnagyobb, hiszen tulajdonában van a velencei-tavi kábelrendszer, amelyen a tévécsatornák mellett internetet vezetékes telefonszolgáltatást is kínál, de emellett mobilszolgáltatást is végez. Nemsokára viszont az előfizetőik már a Vodafonhoz tartoznak majd.

   Nem csak a mobil, hanem a vezetékes szolgáltatások piacán is jelen lesz a Vodafone Magyarország, miután zöld utat kapott arra, hogy egyesüljön a UPC-vel. Az Európai Bizottság ugyanis csütörtökön jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport felvásárolja a UPC Magyarországot is tulajdonló Liberty Global magyar, német, cseh és román leányvállalatát – tette közzé a hírt az Euronews.com.

   A két magyarországi cég július 31-én kezdi meg közös működését. Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója szerint a magyar ügyfelek profitálni fognak a két cég egyesüléséből, mert Magyarországon mindazt a szolgáltatást fogják nyújtani, amelyeket a Telekom: Ilyen a televízió, mobilszolgáltatás, szélessávú internet, vezetékes telefonos szolgáltatás.
   A felvásárlással a Vodafone Európa legnagyobb vezetékes szolgáltatója lesz: 116,3 millió mobil-, és 22,1 millió televíziós ügyféllel, valamint egy olyan újgenerációs vezetékes hálózattal, amely összesen 122 millió háztartást és vállalkozást ér el 13 európai országban – derül ki az Euronews.com híréből.