Oldalletöltések száma: 10632571
2020. február 16. vasárnap 23:36,
Julianna és Lilla napja van.

Hőlégballonok huszonötödször is Agárdon

holéegballon fesztival 2019Bár hivatalosan csak tegnap délután kezdődött a vasárnapig tartó jubileumi, 25. Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Fesztivál, de a korán kelők már láthattak néhány színes ballont a Velencei-tó fölött. A fesztiválnak, amelynek egy ideje Székesfehérvári is részese, ezúttal is a szombaton reggel tízkor kezdődő és előreláthatóan éjfélig tartó agárdi parkerdei programsorozat lesz a csúcspontja.

   Szomorú, hogy a sorozat egyik kitalálója, főszervezője, a nagyszerű hőlégballon pilóta, kapitány, a kiváló humorú, örökké vidám és optimista Pálosfalvy Brúnó már csak az emléktáblájával lehet jelen a rendezvényen, de a kezdetektől társa Wagner Péter ezúttal is szervezi és segíti a hőlégballonosokat. S miután kiváló idő ígérkezik szombatra, a közöség ezúttal sok érdekességet láthat majd a hagyományos agárdi repülős napon.

   A programban zenekarok váltják majd egymást a színpadon, bemutatja tudását a helyi Bandiera zászlóforgató csoport, lesz helikopteres utasrepültetés és autókiállítás is, kirakodóvásár és vidámpark a gyerekeknek.
   A sokak által várt program, a hőlégballonok felszerelése, startolása szombaton reggel fél hét és fél nyolc között, valamint 17,30 és 18 óra között várható.
   A programot a már megszokott módon ezúttal is utcabál zárja majd diszkóval és fényfestéssel. A részletes program itt található.