Oldalletöltések száma: 10632559
2020. február 16. vasárnap 23:34,
Julianna és Lilla napja van.

Az evezős világbajnokság megtekintése ingyenes, az odautazás félárú

evezes veteran facebook comTegnap harangoztuk be a szerdán kezdődő velencei-tavi evezős veterán világbajnokságot, amelyen sok hazai, köztük agárdi versenyző is indul. Az esemény az evezés iránt kevésbé érdeklődők számára is igazi különlegesség lesz rengeteg látnivalóval és a világ minden tájáról érkezett versenyzőkkel. Az utazáshoz a vasúttáraságok hatalmas kedvezményt adnak.

   A MÁV-START és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a szeptember 9. és 15. közötti Evezős Masters Világbajnokságra utazóknak bármely belföldi állomásról Velence, Velencefürdő és Gárdony állomásokra – tudta meg az Orientpress.hu a Mávcsoport.hu oldal információiból.

   Az utazási kedvezmény a másodosztályú jegyek vásárlásakor vehető igénybe. Az első osztályon történő utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, valamint a gyors- és sebesvonatokra vonatkozó felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban szeptember 8-án lehet(ett) megkezdeni, a visszautazást pedig legkésőbb a rendezvényt követő napon, vagyis szeptember 16-án éjfélig be kell fejezni.
   A kedvezményes retúrjegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a Velence-tavi Evezős Pályán az információs és akkreditációs sátorban (Sukoró, Tópart u 1.) lebélyegeztetik, szeptember 9-től 14-ig 8 és 18 óra, szeptember 15-én pedig 8 és 14 óra között. Pecsét nélkül a jegyvizsgáló a vonaton teljes árú menetjegyre egészíti ki a kedvezményes jegyet – derül ki a Mávcsoport.hu információiból.