Oldalletöltések száma: 10618631
2020. január 20. hétfő 07:44,
Fábián és Sebestyén napja van.

Jó tippeket ad a Tippek applikáció

w10 tippekAz ember nagyjából úgy van a számítógépén futó operációs rendszerrel, mint az okostelefonjával, az alapfunkciókat használja, de egyik is másik is számtalan más szolgáltatásra képes még, amelyről az átlagfelhasználónak fogalma sincs. A Windows 10 ma már százmilliók gépén fut, ideje néhány trükkel megismerkedni.

   A Windows 10-es operációs rendszerhez tartozik a Start menüből elérhető Tippek app, amely több tucatnyi ötletet kínál a szoftver hatékonyabb használatához. A Computerworld.hu hívta fel minderre a figyelmet.

   Kevesen tudják, mert a Microsoft nem veri nagy dobra, hogy létezik a Windows 10 operációs rendszerhez alapból kapott alkalmazások között a Tippek elnevezésű applikáció, amely hasznos tanácsokat ad a Windows 10 kezeléséhez és konfigurálásához.
   Az alkalmazás elindításához a Start gombra kell kattintani, legörgetni az alkalmazáslistán a Tippek appig, és arra rákattintani. A program kategóriákba csoportosítva tárja a felhasználó elé a tippeket, képpel, némelyiket pedig animációval illusztrálva az elmondottak jobb megértéséhez – hívta fel rá a figyelmet a Computerworld.hu.