Oldalletöltések száma: 10549127
2019. december 14. szombat 14:50,
Szilárda napja van.

Könyvet írt a doktor

csiakgyula facebookAz orvosok aktív résztvevői életünknek, rajtuk (is) múlik, hogy hogyan és meddig élünk, milyen az egészégi állapotunk, az életminőségünk. Mégis sokszor csak a fehér köpenyt látjuk és nem a benne lévő embert, pedig többnyire az orvosok tevékenysége, élete is kész regény. Hamarosan olvashatunk is egy ilyen regényes életről szóló kötetet.

   Közel fél évszázada gyógyít háziorvosként, sportorvosként, közismert feltalálóként, tanulmányok szerzőjeként, a különböző orvos-sportesemények szervezőjeként, szereplőjeként és otthon van a keleti orvoslás területén is a sokak által ismert és tisztelt dr. Csiák Gyula. A kiváló szakember a fél évszázados vidéki háziorvosi pályájának történéről írt könyvet – tudta meg a Média24.hu.

   A doktor, aki pályája jelentős részét Fejérben, Sárkeresztesen, Csórón, Iszkaszentgyörgyön és Székesfehérváron töltötte, ezek mellett ezer szállal kötődik Gárdony városhoz, a Velencei-tóhoz, Fél évszázad falun, fehér köpenyben címen írta meg emlékeit, amely várhatóan hamarosan meg is jelenik.
   Dr. Csiák Gyula évtizedek óta a gyógyításnak él, az általános orvostan mellett elsajátította a kínai orvoslást, de szakavatott lézerterapeuta és ultrahang diagnoszta is. Rendszeresen indult és nyert érmeket orvosok számára kiírt teniszversenyeken, sok éven át volt tagja, majd vezetője a legeredményesebb magyar labdarúgó csapatnak, a többszörös világ-és Európa-bajnok orvos válogatottnak, sportorvosa volt az NB I-es Gázszer FC-nak, és volt Fejér megye szakfelügyelő főorvosa is. Ma már hivatalosan nyugdíjas, de nem pihen, egyedülálló diagnosztikai felszereltséggel ellátott rendelőjében fogadja a gyógyulni vágyókat, vagy éppen az általa létrehozott Bársony István Alapítvány ügyes-bajos dolgait rendezgeti, irodalomkutatással foglalkozik és tanulmányokat ír – írta a Média 24.hu.